MANC markası, 2018 yılında Naz Koral ve Çiçek Varuy ortaklığıyla hayatımıza girdi ve kombinlerimizi daha güçlü, daha cesur yapmaya başladı! Milagron ekibi olarak bu hafta sizler için, MANC çanta modellerini ve stilinizde bu modellerle yakışabilecek parçaları derledik.

Modern Feminenlik:

Tek tek modellere değinmeden önce şunu söylemeliyiz ki, MANC çantaları logosunu veya etiketini görmeden de tanıyabiliyoruz artık! Bu da çantaların beklenmedik şekillerinden, şaşırtıcı boyutlarından ve dinamik renk skalasından kaynaklanıyor. El yapımı olan her tasarım, İstanbul’da üretiliyor. Detaylı işlemeciliğin yanı sıra göze çarpan bir diğer detay ise, çantaların modern feminenliği en üst seviyelerde yansıtması ve oldukça sade kombinleri bile tek dokunuşla daha cazibeli hale getirmesi! Modern feminenliği somutlaştıran her tasarım, tasarımcı ikilinin oldukları ve olmak istedikleri kişinin bir yansımasıdır.

MAYA TEDDY:

“Maya Teddy” modeli, özellikle kış mevsimi için en ideal çanta model diyebiliriz! İsminden de anlaşıldığı üzere, yumuşacık dokusu ile bizlere sıcaklığı ve samimiyeti hissettiriyor. Özellikle polar montlarla veya kürk detaylı ceketlerle hayal ettik biz bu modeli! Üç farklı rengi bulunan Maya Teddy modeli; beyaz, mavi ve kahverengi; tam da sonbahar ve kış dolabınıza uygun. Bu çantayı yaz-kış kullanmak isteyenler varsa mavi rengini tercih edebilirler çünkü diğerlerine göre oldukça canlı ve dinamik bir ton.

MAYA PEACH:

Turuncu, 2021 yılının “kazanan” rengi dersek yalan söylemiş olmayız. Özellikle, siyahlarla ve yeşillerle kombinlenince bir bütün haline gelen turuncu rengi, MANC Maya modelinde daha bir güzel bizce! Cesur ve sıra dışı bir renk arayanlara “Maya Peach” modelini öneriyoruz.

LILITH SNAKE:

Tercihini renkli ve desenli MANC’lardan yana kullanmak isteyenler, Lilith Yeşil Yılan modeline göz atabilirler. Gündüz arkadaşlarınızla buluşmak veya alışveriş yapmak için dışarı çıkarken yanınıza aldığınız bu yılan derisi desenli çantayı, gece gideceğiniz şık bir davet için de kullanmaya devam etmeniz mümkün. Gündüz kot veya blazer ceketlerle kullanabileceğiniz Lilith Snake, gece ise siyah şık bir elbiseyle stilinizi güçlendirir.

LILITH BLACK:

Manc Lilith Siyah modeli ise daha resmi ve şık bir tarza sahip kişiler için uygun olabilir. Kumaş pantolonlarla, over-size gömleklerle, trençkotlarla veya kısa süveterlerle çok yakışacak olan Lilith siyah modeli, hemen her renkle de kolay kombinlenebilir.

Aralık 28, 2021